Iedereen overal welkom:

 

 17 augustus 2024 Derde zaterdag Zeebrugge

 
15 september 2024 Derde zondag Zeebrugge
20 oktober 2024 Derde zondag Zeebrugge
16 november 2024 Derde zaterdag Zeebrugge
15 december 2024 Derde zondag Zeebrugge
 

Tweelijners in de pers

" Onbekend is onbemind ", met die zegswijze in het achterhoofd proberen we regelmatig om onze bezigheid in de pers te krijgen. Het aantal beoefenaars van het vliegeren zal wel in de tientallen lopen, maar effectief zien we slechts een 5-tal personen iets of wat regelmatig opduiken op onze bijeenkomsten. Op deze pagina gaan we vooral tonen waar we al in de pers geweest zijn, alsook wat extra informatie voor de pers indien die er naar op zoek zijn (je weet maar nooit).

 

Het oudste pers-verschijnen dat wij kennen is een reportage in " Afrit Negen " - met Werner Hulstaert -

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

 

We zijn nog eens op de nationale televisie in beeld geweest, in Vanthilt On Tour. Dit is een leuke, vlotte zomerse talkshow die elke week op een andere locatie staat.

De uitzending van Vanthilt On Tour staat nergens op de website van de zender één, dus zijn we zo vrij geweest de uitzending te filmen vanop televisie en het zo online te krijgen  :-)

Je kan het bekijken op onze Youtube video voorraad: 

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

 

We laten regelmatig aan diverse programma's weten dat we 'ter beschikking' staan, onze sport kan er maar wel bij varen!

 

 

Frank De Deken en Hugo Maes zijn ook op de lokale tv gaan uitleggen wat Tweelijners is:

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

Zelf op de radio zijn we al eens Nationaal geweest, in het programma "Kust Ze" van Studio Brussel. Je kan hier alles niet meer naar luisteren, dus niet op klikken!

Kust ze
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lokale kranten en weekbladen willen ook wel eens toeslaan als er een aanleiding toe is. Zo werd het afwikkelen van het Belgisch kampioenschap op twee manieren belicht: Een interview met Stephan Fiers die derde eindigde en een interview met de huidige kampioen van België Wouter Eskens. Beide stukken hebben we ingescand en kan je hier bekijken:

pers Stephan Fiers 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wouter gva trickvliegeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De afloop van de Europal Cup in Stella-Plage (Fr) was ook aanleiding voor een artikel: Michael Pierart wint "First Competition" Michael Pierart in de lokale pers (helaas geen scan van)

 

Contactperoon Pers

We hebben onderling besloten om alle perscontacten voortaan langs dezelfde weg te laten verlopen, dat zal gemakkelijker zijn. Persmensen kunnen dus terecht bij Stephan Fiers, te bereiken via het "Contact" menu.

   
© ALLROUNDER